Cooking
Advertisement
ထမင်း မြိန်စေမယ့် အားလုံးအတွက် ပုဇွန်နဲ့ ဂေါ်ရခါးသီး အချဥ◌်ချက်လေး
ထမင်း မြိန်စေမယ့် အားလုံးအတွက် ပုဇွန်နဲ့ ဂေါ်ရခါးသီး အချဥ◌်ချက်လေး

အနူးအနေအထားထိ ရအောင် ရေနည်းနည်းချင်းစီ ထည့်ပြီး တည်ပါ။ ပုဇွန်နဲ့ ဂေါ်ရခါးသီးနူးလာပြီး ကိုယ်လိုချင်တဲ့ အရသာ ရပြီဆိုရင် မီးပိတ်ပြီး စားလို့ ရပြီနော်

83
ချစ်တို့အတွက် ပုဇွန်ထမင်းကြော်
ချစ်တို့အတွက် ပုဇွန်ထမင်းကြော်

ကြက်ဥကို မွှေပြီး ထမင်းတွေနဲ့ သမအောင် မွှေလိုက်ပါ။ ကျက်ခါနီးမှ တရုတ်မဆလာ ထည့်ပေးပါ။ ဒါဆိုရင်တော့ အရသာရှိတဲ့ ပုဇွန်ထမင်းကြော် ရပါပြီ။

69
ချဥ◌်စပ်ကြိုက်သူတွေအတွက် ဝက်နံရိုးမီးတောက် ချက်နည်း
ချဥ◌်စပ်ကြိုက်သူတွေအတွက် ဝက်နံရိုးမီးတောက် ချက်နည်း

ရေနွေးပွက်ပွက် ဆူလာပြီဆိုရင် သံပုရာရည်ညှစ်ထည့်ပါ။ ပြီးရင်တော့ ဝက်နံရိုးပေါ်ကနေ အဲဒီအရည်ကို လောင်းချပြီး စားလို့ ရပါပြီ။

133